Belastingaangiften en fiscaaladvies

Belasting betalen en gebruik maken van fiscale faciliteiten hoort bij het ondernemen. MKB Belastingadviseurs heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van belastingen, belastingaangiften en fiscale regelgeving.

Uiteraard verzorgen wij voor u alle mogelijke belastingaangiften waar u mee te maken heeft. Indien nodig treden we voor u in overleg met de belastingdienst. Dat kan vooraf zijn om de fiscale gevolgen van bedrijfsmatige beslissingen goed in kaart te brengen, maar ook achteraf om bijvoorbeeld bezwaar aan te tekenen.

Belangrijk is dat wij op de hoogte zijn van de meeste recente ontwikkelingen op fiscaal gebied. Daar profiteert uw bedrijfsresultaat van.


ONZE DIENSTEN OP DIT GEBIED

  • Verzorgen van de belastingaangiften (Loonbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en aangifte successie)
  • Verzorgen van alle correspondentie met de belastingdienst. Zowel schriftelijke correspondentie, als mondeling overleg met de belastingdienst (bijv. boekenonderzoek door de belastingdienst, bemiddeling in geschillen met de belastingdienst)
  • Fiscaal advies