• Onjuist tarief in aangifte vennootschapsbelasting bij gebroken boekjaar (update)

  Doet u aangifte vennootschapsbelasting met ons aangifteformulier in Mijn Belastingdienst Zakelijk? En hebt u een gebroken boekjaar 2020/2021? Het formulier gebruikt een onjuist tarief voor het deel van het boekjaar dat in 2021 valt.
  Lees meer..
 • Bijzonder uitstel van betaling aanvragen kan nog tot 1 oktober 2021. Verlengen is niet meer nodig.

  Bent u ondernemer en kunt u door de coronacrisis uw belasting niet op tijd betalen? En hebt u nog geen bijzonder uitstel van betaling? Vraag dat dan zo snel mogelijk aan. Dit kan nog tot en met 30 september 2021. Als u nu bijzonder uitstel aanvraagt, dan loopt dat tot 1 oktober 2021. Hebt u al bijzonder uitstel, en loopt dat af vóór 1 oktober 2021? Dan hoeft u vanaf 30 augustus 2021 geen...
  Lees meer..
 • Tijdelijk steunpunt voor getroffenen watersnood Limburg

  De Belastingdienst heeft een tijdelijk steunpunt geopend voor ondernemers en burgers die getroffen zijn door de watersnood in Limburg.
  Lees meer..
 • Nieuw: doorlopende machtiging voor ophalen van belastinggegevens via Digipoort

  Doet u als intermediair langdurig belastingzaken namens uw klant? En maakt u gebruik van machtigingen voor Serviceberichten Aanslag en/of gegevens van de vooraf ingevulde aangifte? Vanaf 1 september 2021 kunt u hiervoor doorlopende machtigingen laten registreren. Dat bespaart u en uw klant werk.
  Lees meer..
 • 3 fiscale coronamaatregelen worden verlengd tot eind 2021 (update)

  Het demissionair kabinet heeft besloten 3 belastingmaatregelen die eerder zijn genomen vanwege de coronacrisis, te verlengen tot en met 31 december 2021.
  Lees meer..