• Vraag nu bijzonder uitstel van betaling aan! Dat kan nog tot 1 januari 2021

  Bent u ondernemer en hebt u tot nu toe geen bijzonder uitstel van betaling vanwege de coronacrisis aangevraagd? Tot 1 januari 2021 kunt u dat alsnog doen. Hebt u vóór 1 oktober 2020 al eens het bijzonder uitstel aangevraagd of verlengd voor 1 of meer belastingen? En wilt u het bijzonder uitstel nu aanvragen voor andere belastingen? Ook dat kan nog tot 1 januari 2021. De belastingen waarvoor...
  Lees meer..
 • Startende ondernemer? Volg het webinar over belastingzaken

  De Belastingdienst organiseert op 16 december 2020 een webinar voor startende ondernemers over belastingen en ondernemen.
  Lees meer..
 • Kostenvergoeding als u geen eHerkenning kunt aanvragen voor Mijn Belastingdienst Zakelijk

  Wilt u aangifte doen via Mijn Belastingdienst Zakelijk en kunt u geen eHerkenning aanschaffen? Dan kunt u een vergoeding krijgen voor software waarmee u aangifte gaat doen. Of voor een intermediair die aangifte voor u doet.
  Lees meer..
 • Storing internetsite 'Teruggaaf btw uit andere EU-landen' rond 1 oktober

  30 september 2020 was de deadline voor het terugvragen van btw die u in 2019 in andere EU-landen hebt betaald. Jammer genoeg was onze internetsite 'Teruggaaf van btw uit andere EU-landen' de dagen voor die datum overbelast, en dus slecht bereikbaar. Het kan zijn dat uw verzoek om een btw-teruggaaf daardoor te laat is binnengekomen bij de belastingdienst van een ander EU-land. Wij bieden...
  Lees meer..
 • 21% btw voor het aanbrengen van een groendak, maar 9% btw voor de bijbehorende planten

  Het aanbrengen van een groendak wordt belast met 21% btw, maar goedgekeurd is dat de planten die daarbij worden gebruikt, onder het 9%-tarief vallen.
  Lees meer..