• Premiedifferentiatie WW: termijn voor schriftelijke vastlegging arbeidscontract verlengd tot 1 juli 2020

  Om de lage WW-premie toe te passen bij werknemers die voor onbepaalde tijd bij u in dienst zijn, moet u hun arbeidscontracten schriftelijk vastleggen. Voor werknemers die op 31 december 2019 al bij u in dienst waren, kreeg u eerder tot 1 april extra de tijd om dat te doen. Daar komen nu nog 3 maanden bij. U hebt dus de tijd tot 1 juli 2020.
  Lees meer..
 • BelastingTelefoon: openingstijden aangepast

  Door de maatregelen rondom het coronavirus zijn ook bij de BelastingTelefoon veel minder medewerkers aanwezig. Om zoveel mogelijk mensen goed te woord te kunnen staan, hebben wij onze openingstijden tijdelijk aangepast.
  Lees meer..
 • Beperkt aantal RDW-keuringen door corona

  In verband met het coronavirus heeft de RDW het keuringsaanbod moeten beperken tot de cruciale dienstverlening. Dat houdt onder meer in dat u geen invoerkeuringen kan laten doen. Hier leest u wat dat betekent voor de aangifte van bpm.
  Lees meer..
 • Kabinet versoepelt bijzonder uitstel van betaling als gevolg van corona-virus

  Bent u als ondernemer door de coronacrisis in financiƫle problemen gekomen? Dan kunt u voor ten minste 3 maanden bijzonder uitstel van betaling krijgen. U hoeft daarvoor niet langer een aanvullende verklaring mee te sturen.
  Lees meer..
 • Coronavirus - let op phishingmail/sms

  Criminelen grijpen het coronavirus aan om weer massaal phishing mail/sms te sturen. Laat u niet misleiden! De afzender lijkt de Belastingdienst, maar is dat niet.
  Lees meer..